Намериха необичаен склад с десетки автомобили Nissan Skyline GT-R СНИМКИ

  • 10.11.2023 11:50 /
  • 40039 /
  • 2
Намериха необичаен склад с десетки автомобили Nissan Skyline GT-R СНИМКИ

Склад с десетки спортни коли Nissan Skyline GT-R беше открит в предградие на Токио. Общата цена на тези автомобили е около 10 милиона долара, съобщава Motor1.

Първият Nissan Skyline GT-R дебютира през 1969 г. Това беше заредена версия на компактния седан с двигател от 160 конски сили.

Най-известните представители на Skyline GT-R са моделите R32, R33 и R34. Те бяха предложени за първи път със системата за задвижване на четирите колела ATTESA ETS и мощни двигатели RB26DETT с турбокомпресор.

Вътре в този склад има събрани голям брой Nissan Skyline GT-R. Повечето от тях са спортни автомобили в каросерия на R34.

Собствениците на склада са споделили, че много от автомобилите са на купувачи от САЩ. В Съединените щати има "25-годишно правило", което забранява вноса на автомобили под 25 години, ако изначално не са били сертифицирани за продажба в Америка.

Поради тази причина собствениците все още не са доставили своите спортни автомобили в Съединените щати. Те плащат месечна такса за безопасно съхранение на колите си в Япония.

Ще изминат стотици хиляди километри: Това са най-надеждните коли Mazda СНИМКИ

Някои американци са прекосили Тихия океан, за да зърнат своя Nissan Skyline GT-R. Някои хора са си купили кола, без дори да я видят лично.

Правилото за 25 години вече не се прилага за много от тези автомобили, тъй като те са достигнали необходимата възраст. Сега колите чакат своя ред да заминат за САЩ.

Обновиха най-евтината електрическа кола в света, има подобрено оборудване СНИМКИ

Припомняме, че Nissan Skyline GT-R (R34) е оборудван с 2,6-литров двигател с турбокомпресор с мощност от 280 к.с. и 392 Nm въртящ момент. Съчетава се с 6-степенна механична скоростна кутия.

Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,9 секунди. Максималната скорост е 250 км/ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • nqma
    11.11.2023 4:41
    няма с 4 ри врати, има интересни и от тях
  • Milana
    11.11.2023 10:27
    Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin