Отмъстител тръгна да реже гумите на съседи, но си причини нещо брутално ВИДЕО

  • 22.04.2021 8:50 /
  • 4750 /
  • 0
Отмъстител тръгна да реже гумите на съседи, но си причини нещо брутално ВИДЕО

Изданието Newsweek съобщава за нелеп инцидент, който се е случил миналата седмица в американския щат Аризона. Мъж, който бил изгонен от парти, решил да отмъсти на обидилите го и да среже гумите на пикапа им, но толкова се увлякъл от процеса, че случайно отрязал пръста си. Историята привлича внимание и с факта, че пръстът е останал на мястото на престъплението.

Автомобилът GMC Yukon, на който са срязани гумите, принадлежи на семейството на Франческа Уикоф. Жената излязла сутринта на верандата и видяла какво се е случило с колата, а след това забелязала следи от кръв и пръст, лежащ на земята.

Франческа е разказала пред журналистите, че не можела да разбере дали да плаче или да се смее - тя не желае на никого нищо лошо, но в дадения случай зложелателят е бил изненадан от мигновена карма.

Освен това не е ясно защо той не е взел със себе си изгубения пръст  - в болницата е можело да бъде зашит на място.

Вижте как шофьор на тир умело помогна на полицаите да заловят нарушител ВИДЕО

Жената е сигурна, че пръстът е на съседа. Предната вечер той дошъл пиян на срещата, организирана от един от местните жители, и се опитал да започне бой с Франческа и съпруга й.

Съседът бил изгонен от събитието, но решил да си отмъсти под прикритието на нощта. Очевидци разказват, че в 22.30 ч. са чули звук като вопъл в близост до къщата на Уикоф, след това плач и шум от кола, която изчезва от мястото.

Полицията е открила капки кръв близо до къщата на злонамерения съсед, но самият той изглежда не е бил в дома си. В момента служителите на реда го издирват. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ