Откриха улица в беден район, пълна с луксозни Rolls-Royce и Bentley СНИМКИ

  • 30.10.2022 10:50 /
  • 36234 /
  • 2
Откриха улица в беден район, пълна с луксозни Rolls-Royce и Bentley СНИМКИ

В английския град Бирмингам има улица, на която са паркирани десетки автомобили Rolls-Royce, Bentley и Mercedes-Benz. Освен това те са поставени в един от най-бедните и криминогенни райони на града, пише The Sun.

Всички тези автомобили са собственост на двама братя - Бъгси и Шукату Али. От години те колекционират и продават ретро автомобили. Британците са събрали десетки премиум автомобили, като ги изкупуват евтино.

В колекцията на братята Али преобладават ексклузивни модели Rolls-Royce и Bentley от различни години. Наскоро те дори са закупили два Rolls Royce Silver Spirits, принадлежали на британското кралско семейство. Те са платили по 70 000 паунда (79 000 долара) за всеки от тях, въпреки че реалната им цена е около 200 000 (225 000 долара).

Продава се рядкото Bentley на Елтън Джон СНИМКИ

Освен това, на улицата са паркирани рядък Mercedes-Benz 600 Pullman от 1961 г., няколко Porsche и Maserati. Първоначално колите са съхранявани в двора на дома на братята Али, но много скоро там не е останало свободно място.

Вижте как разгневена девойка отмъсти зрелищно на възлюбения си ВИДЕО

Колекционерите решават да паркират колите си на улицата, но там се плаща такса за паркиране и те трябва да плащат по 600 паунда на месец. Затова братята отишли при съседите си и ги помолили да паркират колите си близо до домовете им. Тъй като районът е беден, не всеки има автомобил и в него има много безплатни места за паркиране. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тони монти78
    31.10.2022 14:03
    Това са пишман англичани дошли преди много години от третия свят
  • Батьо
    10.11.2022 22:53
    Англичани???Ба! Мангали.