Откриха коли Rolls-Royce, Bentley и Lamborghini, захвърлени под открито небе СНИМКИ

  • 08.01.2022 11:50 /
  • 161294 /
  • 0
Откриха коли Rolls-Royce, Bentley и Lamborghini, захвърлени под открито небе СНИМКИ

Изоставените паркинги често се намират в покрайнините на градовете, но има и изключения. В Китай например няколко десетки автомобила са оставени да ръждясват под мост в центъра на Пекин.

Удивителното е, че не става въпрос за стандартните автомобили, а за луксозни модели. На публикуваните снимки се виждат няколко автомобила Rolls-Royce, Bentley и Range Rover. Там има и яркочервено Maserati Coupe и златисто Lamborghini Gallardo Spider.

Според изданието Carakoom, автомобилите са престояли естакадата поне 10 години. Повечето от тях са загубили предишния си блясък и не изглаждат по най-добрия начин. Автомобилите са не само покрити с дебел слой прах и мръсотия, но вече са започнали и да ръждясват.

Причините, поради които толкова скъпи автомобили са били оставени без надзор на открито, са неизвестни. Вероятно са били конфискувани от властите от собствениците заради неплащане на данъци.

Няколко хиляди нови BMW са захвърлени под открито небе ВИДЕО

Дори и да се намерят нови собственици на колите, възстановяването на първоначалния им вид ще бъде не само трудно, но и скъпо. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ