Оръдие на две колела: Вижте впечатляващия Ducati Panigale V4 S ВИДЕО

  • 09.11.2019 10:20 /
  • 4186 /
  • 0
Оръдие на две колела: Вижте впечатляващия Ducati Panigale V4 S ВИДЕО

Италианската марка представи новия си супермотоциклет, в който са въплътени най-новите пистови технологии.

Ducati Panigale V4 S 2020 е получил нова каросерия, а също така някои части от корпуса и технологиите от пистовия V4 R. Производителят твърди, че всички изменения в модела осигуряват на мотоциклета 10-30% по-добри показатели от предшественика си.

Аеродинамиката на новия Panigale е оптимизирана за създаване на по-силно притискане, по-ниско съпротивление и по-ефективно охлаждане на двигателя.

Електрониката на Panigale V4 S 2020 е доработена по такъв начин, че да позволи на водача самостоятелно да избира, в зависимост от ситуацията, какво ще бъде ускорението - плавно и меко или бързо и остро. Може да се регулира въртящия момент, сцеплението и дори спирачната сила.

В допълнение мотоциклетът получава система за превключване на скоростите без съединител, което намалява времето за тази операция, като акцентът е върху агресивното шофиране по пистата.

Представиха най-мощния мотоциклет - Kawasaki Ninja ZX-25R СНИМКИ

Ducati Panigale V4 S 2020 е оборудван с предната част на рамката от пистово ориентирания  еднолитров мотор V4 R. Производителят твърди, че с него машината използва предното колело по-лесно в завоите.

Уникален тунинг превърна мотоциклет Урал в истинско произведение на изкуството в САЩ (СНИМКИ)

Геометрията на окачването на Panigale е леко променена, за да се подобри управлението. В допълнение, Ducati Panigale V4 S получава комплект окачване от Öhlins, вместо Showa и Sachs, както е при по-простите модели. Центърът на масата на мотоциклета се е изместил с 5 мм нагоре.

Ducati Panigale V4 S 2020 се задвижва от 1103 кубически сантиметров 4-цилиндров V-образен двигател Desmosedici Stradale, който има мощност от 214 конски сили при 13 000 об / мин и 124 Nm въртящ момент при 10 000 об / мин.

Европейските дилъри приемат поръчки за новия мотоциклет. Цената за новия модел е приблизително с 500 евро по-висока от предишната версия на Panigale V4 S, която бе 31 600 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ