Официално: Ето какъв ще е новият Duster (СНИМКИ)

  • 09.02.2019 9:20 /
  • 4608 /
  • 0
Официално: Ето какъв ще е новият Duster (СНИМКИ)

От компанията Renault заявиха, че  на базата на новото поколение кросоувър ще се появи нов автомобил - пикап Duster. Започнало е сертифицирането на пикапа, като производството му ще започне тази година. Това съобщи главният изпълнителен директор на Renault Commercial Roumanie Хаким Бутехра.

Работата по създаването на новата версия на модела се извършва от инженери от Техническия център на Рено в Румъния с участието на специалисти от завода Romturingia.

Renault показа eлектромобил за $8000 (СНИМКИ)

Почти нищо за новия пикап засега не е известно. Дори капацитетът на кабината на автомобила остава загадка: дали ще бъде двуместен или петместен, с втори ред седалки и разширено междуосие.

Тест драйв: Как зарежда и се движи електрическият автомобил Renault ZOE в София

Бутехра подчертава, че пикапът на Duster не е създаден за любителите на активен начин на живот и спорт, а за работа, ето защо той ще бъде ориентиран за търговски цели, подобно на Renault Oroch, пуснати за латиноамериканския пазар през 2015 г. въз основа на предишното поколение Duster.

Renault Duster Oroch
 

 

Ако всичко върви по план, пикапът на Duster ще бъде пуснат в продажба през третото тримесечие на 2019 година. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ