Новият седан Audi A7 удиви с дизайна си СНИМКИ

  • 09.04.2021 9:50 /
  • 27032 /
  • 0
Новият седан Audi A7 удиви с дизайна си СНИМКИ

Новото Audi A7L се отличава от модела, който ни е познат. Удълженият автомобил може да се похвали с различен силует и по-традиционна линия на покрива. Той е повдигнат малко, за да направи по-удобно разполагането на пътниците в салона и в същото време да предложи повече място за краката.

Разглеждането на външният вид на новото Audi A7L е станало възможно благодарение на поредица от снимки, публикувани в Instagram. На тях колата е запечатана да стои насред улицата по време на рекламни снимки.

Ясно се вижда, че заедно с удълженото междуосие Audi A7 е престанал да бъде хечбек с пет врати и се превръща в класически седан. Удивителна метаморфоза, като в същото време името на модела ще остане същото - с изключение на това, че се появява буквата L.

Audi представи първия си електрически седан СНИМКИ

Заслужава да се отбележи, че дългата версия на Audi е предназначена за китайския пазар. Производството на Audi A7L ще бъде установено в Шанхай. Новата кола ще се базира на платформата MLB Evo.

Седанът ще се предлага с бензинови и дизелови двигатели с малък обем. Възможно е автомобилът да има и хибридна версия.

Огромният кросоувър Audi Q9 беше показан за първи път на СНИМКИ

Предполага се, че Audi A7L ще бъде показан през първата половина на 2021 година. Точната дата на премиерата не е обявена. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ