Огромният кросоувър Audi Q9 беше показан за първи път на СНИМКИ

  • 12.03.2021 9:20 /
  • 36010 /
  • 0
Огромният кросоувър Audi Q9 беше показан за първи път на СНИМКИ

Немският производител се готви да пусне поредния нов автомобил - големия кросоувър Audi Q9. Предстоящата поява на колата стана известна благодарение на шпионски фотографии, публикувани от Motor1. На тях новият кросоувър на Audi се тества в Швеция.

Поради плътния слой камуфлажна лента и най-строгата секретност не е възможно да се разгледа подробно външния вид на модела. Съдейки по снимките, кръглите фарове са временно решение. Серийният модел ще получи светодиодни блокове със стилен дизайн.

Според непотвърдена информация, новият Q9 ще бъде по-дълъг с 5,2 м. Това надвишава размерите на най-големия кросоувър в линията на производителя до момента - Q7.

Audi представи първия си електрически седан СНИМКИ

Според вътрешни данни новият автомобил ще бъде оборудван с 4.0-литров бензинов V8, който ще има мощност от 600 к.с. В допълнение към бензиновите версии се очакват и хибридни версии.

Премиерата на най-големия кросоувър Audi Q9 се очаква в края на 2021 година. По-близо до дебютната дата ще станат известни всички подробности за новата кола. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ