Новият очакван Toyota Land Cruiser 300: Първо ВИДЕО без камуфлаж

  • 25.04.2021 9:50 /
  • 4296 /
  • 0
Новият очакван Toyota Land Cruiser 300: Първо ВИДЕО без камуфлаж

За новото поколение на всъдехода Toyota Land Cruiser се говори отдавна. Това обаче не е изненадващо, защото представянето на автомобила беше отлагано няколко пъти.

Очакваният автомобил многократно е влизал в обективите на фотошпиони, но само в камуфлаж. Сега най-после се появиха и фотографиите и видео, на които екстериорът  на всъдехода може да бъде разгледан.

Както се очакваше, новият Toyota Land Cruiser запазва пропорциите на своя предшественик и остава разпознаваем. Разликите се свеждат до по-голямата решетка на радиатора, по-агресивната броня и оптиката с нова графика. В декорацията все още се използва огромно количество хром.

Салонът на японския всъдеход наскоро беше разкрит чрез техническите му скици (вижте в края на новината). Оборудването ще включва цифров приборен панел, широкоекранна мултимедийна система и волан с три спици от кросоувъра Toyota Highlander.

Toyota представи миниатюрен кросоувър за приключения СНИМКИ

Toyota Land Cruiser 300 ще запази рамната си конструкция, в основата му е модулната архитектура TNGA. Автомобилът ще се задвижва от 3,5-литров V6 бензинов двигател с мощност от 420 к.с. и 589 Nm.

Новата Toyota BZ - кросоувърът, който ще замени RAV4

Ще бъде предложена и версия с 3.3-литров V6 турбодизел с мощност от 309 к.с. По-късно моторната линия на емблематичния всъдеход ще бъде допълнена с хибридна версия, базирана на 3,5-литров двигател. Премиерата се очаква да е през юли или август. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ