Новият Nissan Pathfinder: Страхотен дизайн и просторен салон СНИМКИ

  • 06.02.2021 9:50 /
  • 7264 /
  • 0
Новият Nissan Pathfinder: Страхотен дизайн и просторен салон СНИМКИ

Компанията Nissan представи пето поколение кросоувър Pathfinder.Смяната на поколенията са придали много промени във външния вид и оборудването на всъдехода.

Корпусът на автомобила е създаден наново, като същевременно се запазва същата платформа, на която е построен и предшественикът му. Ярки акценти във външността на автомобила има повече от всякога.

Новият Nissan Pathfinder 2022 се откроява със своя строг профил с хоризонтален капак. Предният край на корпуса е украсен с масивна решетка и V-образни хромирани кантове. В близост до него е инсталирана С-образна светодиодна оптика. Релефните арки на колелата се открояват добре и като цяло можем да каже да се каже, че големият кросоувър на Nissan най-накрая има характер, който не се колебае да покаже.

Pathfinder вече има още базово осемместен салон. Срещу заплащане можете да се направят отделни седалки от втори ред - в този случай кросоувърът ще стане седемместен.

Новият Nissan Qashqai 2021: Технически подробности и СНИМКИ

Интериорът на SUV също се е променил значително. В базовото оборудване на модела има виртуално табло и 8-инчов екран на мултимедийната система. В по-скъпите версии автомобилът е оборудван с 12,3-инчов цифров приборен панел, както и 9-инчов мултимедиен сензорен екран и проекционен дисплей.

Базово Pathfinder получава и фирмената система Nissan SafetyShield 360, който включва десет въздушни възглавници, автоматични спирачни системи, проследяване на лентата и контрол на дългите светлини.

Най-милата реклама на коли: Nissan оборудва котенца с малки автомобили СНИМКИ

Срещу доплащане се предлага адаптивен круиз контрол с функция за задържане на лентата, както и централна въздушна възглавница между предните седалки.

Под капака на Nissan Pathfinder е предишният 3,5-литров V6 двигател с мощност от 288 конски сили (351 Nm). Също така всъдеходът е получил и 9-скоростен „автоматик“. Достъпна е както версия с предно предаване, такава и със задвижване на всички колела. В допълнение новият автомобил е получил седем режима на шофиране.

Петото поколение Nissan Pathfinder ще се появи на американския пазар през лятото. Обновеният всъдеход ще достигне другите пазари вероятно в края на 2021 година. Цената все още е неизвестна. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ