Най-милата реклама на коли: Nissan оборудва котенца с малки автомобили СНИМКИ

  • 22.11.2020 9:20 /
  • 5263 /
  • 1
Най-милата реклама на коли: Nissan оборудва котенца с малки автомобили СНИМКИ

Компанията Nissan е измислила необичаен начин за популяризиране на компактния модел Dayz на местния пазар. Японски специалисти са предоставили на мрежа от котешки кафенета миниатюрни копия на колата, които са управлявани от пухкавите животни.

Котешките кафенета са заведения, където човек може да пие кафе и да похапне, заобиколен от десетки котки. Концепцията се е появила в Тайван и Япония, откъдето се разпространи по целия свят, включително в САЩ и Европа. Подобно кафене отвори врати и в България през миналата година.

Вместо покрив и предно стъкло, малките хартиени модели на Nissan Dayz имат дупки, които позволяват на котките да се поберат свободно във вътрешността на играчката автомобил.

Автомобилът Nissan Dayz принадлежи към класа на "кей" кар - субкомпактните автомобили, които са изключително популярни в Япония.

Volkswagen разгневи мрежата с рекламата на новия Golf ВИДЕО

Моделът дебютира за първи път през 2013 г., а преди година претърпя дълбока модернизация. Второто поколение Dayz се предлага с хибриден силов агрегат, който включва 0,7-литров двигател и електрически мотор.

Общата мощност е 64 конски сили. В Япония цената на хечбека започва от 1 327 700 йени (приблизително около 12 590 долара).

Робърт Де Ниро се яви на снимки за реклама, но го отпратиха защото... (ВИДЕО)

Въпреки своите скромни размери и цена, дори базовите версии на Nissan Dayz са оборудвани с огромен набор от технологични функции, които правят управлението на автомобила лесно и безопасно. Толкова леко, че дори котка може да се справи - именно това има предвид Nissan. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Alisa
    22.11.2020 11:27
    ❣️ Тъ︍рс︍я се︍кс б︍ез за︍дъ︍лж︍ен︍ие. Го︍тов за все︍ки експ︍ерим︍ент. - W︍W︍W︍.︍RU1︍7︍.︍C︍L︍U︍B