Новият Hyundai Santa Fe впечатлява с визия и технологии ВИДЕО

  • 05.06.2020 8:50 /
  • 3041 /
  • 0
Новият Hyundai Santa Fe впечатлява с визия и технологии ВИДЕО

Обновеният кросоувър е станал по-ефектен на външен вид, технологично усъвършенстван и е получил хибридна силова установка.

Производителят е подготвил рестайлинга за Hyundai Santa Fe по-бързо от обикновено: минаха само две години от дебюта на настоящия модел, докато обичайният период за актуализация е три години. А нововъведенията в Santa Fe 2020 могат да бъдат достатъчни дори за смяна в поколенията.

На първо място, външният вид на кросоувъра забележимо се е изменил, особено в предната част. Т-образните светодиоди във фаровете, удължена решетка на радиатора, повече хром и пластмасов обвес за корпуса, боядисан в цвета на каросерията. Разбира се, новият автомобил се е сдобил и с нови колела.

Hyundai показа новата променена и модерна Elantra ВИДЕО

Вътре в салона се е появил нов широкоекранен 10,25-инчов дисплей на мултимедийната система, друго приборно табло и напълно преработена централна конзола.

Hyundai i20 стана по-красив, просторен и икономичен СНИМКИ

Вместо традиционния лост за скоростите е инсталиран селектор с бутони. За първи път за Santa Fe е предложена системата за смяна на режимите на шофиране Terrain Mode, която включва следните режими: Eco, Sport, Comfort, Smart, Sand, Snow и Mud.

По отношение на технологиите, промените са още по-значими. Първо, Santa Fe вече използва нова платформа, която споделя със седана Sonata и кросоувъра Sorento. Производителят обещава по-добро управление, висока активна и пасивна безопасност, здрава конструкция и по-малко тежащи части и детайли. На кросоувъра също така са подобрени шумо и виброизолацията.

Hyundai все още не е обявил пълния списък с двигатели, но от компанията са отбелязали, че новият Santa Fe ще има два хибрида: мек и плъгин хибрид. Вероятно той ще получи другите двигатели от новия Sorento.

Обновеният Santa Fe ще бъде пуснат в продажба в Южна Корея през юни 2020 г., а европейските дилъри ще започнат да го предлагат през септември. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ