Hyundai i20 стана по-красив, просторен и икономичен СНИМКИ

  • 28.03.2020 8:50 /
  • 1835 /
  • 0
Hyundai i20 стана по-красив, просторен и икономичен СНИМКИ

Компанията Hyundai представи новото поколение на Hyundai i20. Това е третото поколение на популярния субкомпактен корейски хечбек.

Новият Hyundai i20 е станал по-нисък (24 мм), по-широк (30 мм) и по-дълъг (5 мм)в сравнение с второто поколение на моделя. А междуосието му се е увеличило с 10 мм. Благодарение на това той е по-аеродинамичен от преди.

Той също така получава нова решетка, нови фарове и рестайлирани задни светлини. Като цяло дизайнът на новия i20 е направен в съответствие със новия дизайнерски стил на Hyundai.

Първият премиум кросоувър от Hyundai е напълно разсекретен СНИМКИ

В салона се е появила модернизирана мултимедийна система и два 10,25-инчови сензорни екрана. Автомобилът е оборудван с модерни системи за активна безопасност. Тъй като хечбекът е увеличил междуосието, сега той има по-просторен интериор от преди. Освен това обемът на багажника е увеличен с 25 литра - до 351 литра.

Новият i20 има „мек“ хибриден силов агрегат с 1.0 литров двигател. Това ще намали разхода на гориво, както и емисиите на CO2 с 3-4%.

Hyundai показа новата променена и модерна Elantra ВИДЕО

Hyundai ще започне да продава третото поколение на Hyundai i20 преди края на тази година. За съжаление корейците все още не са казали каква ще е цената. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ