Нов стандарт: Показаха най-луксозния Cadillac в историята ВИДЕО

  • 23.07.2022 11:50 /
  • 23050 /
  • 1
Нов стандарт: Показаха най-луксозния Cadillac в историята ВИДЕО

Cadillac официално представи концепта Celestiq, който скоро ще се превърне в сериен модел. Поради статута, все още няма много техническа информация за този автомобил, който ще се превърне в най-луксозният Cadillac в историята на компанията. Известно е обаче, че това ще бъде електромобил.

Също така е ясно, че серийната версия на Cadillac Celestiq ще има 55-инчов екран в салона - той ще се простира от едната до другата врата.

Освен това, с помощта на технологиите, водачът няма да може да вижда и чува какво гледа пътникът от своята страна на екрана.

Ще има и екрани за пътниците на задните седалки, които ще могат да се наслаждават на видео, да сърфират в интернет, да проверяват имейли или да работят по време на пътуване.

Продава се непробиваемият от куршуми Cadillac V8 на Ал Капоне СНИМКИ

Интересното е, че всеки в салона ще може да регулира не само силата на звука на музиката, но и осветлението.

Пуснаха в продажба електромобил за $27 000 с доживотна гаранция СНИМКИ

Според представители на Cadillac, при проектирането на новия модел те са се фокусирали върху шедьоври като V-16 от предвоенната епоха и ръчно сглобения Eldorado Brougham от 1957 г.

"Тези автомобили представляват върха на лукса в своите епохи и спомагат за превръщането на Cadillac в световен еталон", казва Тони Рома, главен инженер. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ЧАПАЙ
    23.07.2022 12:48
    МОСВИЧ 408 И Е ПО ХУБАВ!