Не е за вярване с каква кола пристигнаха тв водеща и режисьор на сватбата си ВИДЕО

  • 14.09.2019 9:50 /
  • 6790 /
  • 0
Не е за вярване с каква кола пристигнаха тв водеща и режисьор на сватбата си ВИДЕО

Известната руска телевизионна водеща Ксения Собчак и режисьорът Константин Богомолов са пристигнали вчера за процедурата по бракосъчетанието в Москва в черна погребална кола, украсена с традиционни цветя, а отстрани имало надпис: „Докато смъртта ни раздели“.

На въпроса защо е избран такъв необичаен дизайн на сватбената церемония, Константин Богомолов е отговорил, че по принцип двамата живеят по интересен начин, съобщават световните издания.

Вижда се, че черната кола за погребалните шествия е тапицирана отвътре с червен плат. Младоженците влизали и излизали през задната врата, което не било съвсем удобно, тъй като Собчак избрала традиционна рокля и дълъг воал, но пък било много ефектно.

Мъж и жена очароваха мрежата с постъпката си след инцидент на пътя ВИДЕОПразничната вечер се е провела в музея на Москва. Според слуховете младоженците, са поканили 300 гости на тържеството, сред които Федор Бондарчук, Земфира, Рената Литвинова и други. Тържеството е струвало на младоженците над 16 милиона рубли (над 200 хил.евро).

Календарът Pirelli 2020 търси новата Жулиета СНИМКИ

По време на призвижването на катафалката вратата на багажника е останала повдигната, а младоженците не са били закопчани с обезопасителните колани. Това място всъщност е предназначено за напълно различни „пътници“, които няма нужда да бъдат закопчавани. Но изглежда, че суеверията нямат значение за двойката.

Припомняме, че известната телевизионна водеща и светска лъвица Ксения Собчак участва като кандидат на последните избори за президент на Русия, но претърпя неуспех. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ