Не е истина: Skoda тегли на буксир... сама себе си ВИДЕО

  • 17.01.2021 9:20 /
  • 10235 /
  • 0
Не е истина: Skoda тегли на буксир... сама себе си ВИДЕО

Краткото видео, както съобщават световните издания, е заснето някъде в Русия в началото на годината. Едва ли ще разберем какво е накарало собственика на белия седан да прибегне до подобни трикове, но очевидно е, че той отчаяно е имал нужда да премести неизправната си кола по какъвто и да е начин.

Изобретателността на собственика на повредената кола заслужава уважение, но пък едва ли може да бъде похвален за безразсъдното движение по магистралата.

Използвайки едноосна платформа от ремарке, собственикът на автомобила е „подменил“ повредената задна ос на своята Skoda. В резултат на това автомобилът е получил възможност да се движи отново самостоятелно, въпреки че не изглежда много безопасно.

Нагледно: Защо не трябва да буксирате кола с автоматик ВИДЕО

Платформата е прикрепена към колата с въжета за буксиране, а скоростта на автомобила Skoda изобщо не демонстрира авариен режим. В крайна сметка това може да доведе до ново произшествие, в резултат на което колата да не може никога повече да се движи самостоятелно, а освен това и други участници в движението също могат да пострадат. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ