Не е истина! Ремонтираха вратата на кола с нудъли ВИДЕО

  • 17.12.2020 8:50 /
  • 8024 /
  • 0
Не е истина! Ремонтираха вратата на кола с нудъли ВИДЕО

Американски блогъри публикуваха видео в YouTube канала Judahs Garage, което показва много необичаен начин за ремонт на автомобил. Авторите на видеото са възстановили повредената врата на Chevrolet Corvette C8 с помощта на нудъли.

Като основен материал за ремонта блогърите са използвали няколко пакета нудъли за бързо приготвяне. Като свързващ елемент авторите на видеото са използвали термо лепило, а също така аерозолен спрей с необходимия оттенък, за да се оцветят белезите от ремонта.

Пускат електромобил, който не се нуждае от зареждане и може да измине 1600 км СНИМКИ

Възстановяването на Chevrolet Corvette се оказало доста лесно. Блогърите намазали с термо лепило нудълите, след което напълнили с храната кухината на повредената врата на спортния автомобил.

Стърчащите части на тестеното изделия били отрязани с нож от мъжете. След това те шпакловали нудълите, изгладили повърхността с помощта на шлайфане и боядисали мястото в цвета на корпуса на Corvette.

Защо американските полицаи се крият зад вратите на колите, ако те не предпазват от куршуми

В резултат на необичайния ремонт блогърите стигнали до заключението, че с помощта на нудълите за бързо приготвяне можете да поправите всичко. Освен това използваният материал е позволил на мъжете да спестят около 1500 долара. Въпреки това е малко вероятно нудълите да решат проблема за дълго време. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ