Не е истина какво направи собственик на ново Ferrari часове след покупката СНИМКИ

  • 23.04.2021 9:50 /
  • 10803 /
  • 0
Не е истина какво направи собственик на ново Ferrari часове след покупката СНИМКИ

Фотографии, разпространени в мрежата, говорят повече от хиляди думи относно това, което сътвори собственик на чисто ново Ferrari 812 Superfast.

Инцидентът е станал по-рано тази седмица на път в близост до град Сирмионе в Италия. Неназованият собственик на суперавтомобила е излязъл от пътя и спрял на изхода към езерото Гарда.

Мъжът поставил Ферарито на неутрална предавка и излязъл. Преди да разбере какво се случва, колата бавно започва да се движи към водата и собственикът не можел да направи абсолютно нищо, за да я спре.

Не че не се е опитвал, но само Супермен може да спре подобен тежък предмет. В крайна сметка собственикът се озовал там, където го виждаме на снимката - на покрива на колата си с много тъжно изражение на лицето.

Засега не е ясно колко щети е претърпял 812 Superfast от непланираното "плуване". Не е известно и колко време е прекарал във водата, но изданието отбелязва, че водачът не е пострадал. И това е може би единствената добра част от тази история.

От първо лице: Шофьор катастрофира с мощното си Ferrari ВИДЕО

Ferrari 812 Superfast е истински звяр с 6,5-литров атмосферен V12 двигател с мощност от 788 конски сили, който достига скорост от 100 километра в час за 2,9 секунди и ускорява до максималните 340 километра в час. Суперавтомобилът струва не по-малко от 278 хиляди евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ