Най после! Новата Toyota Supra бе разсекретена на официални СНИМКИ

  • 30.12.2018 11:20 /
  • 19443 /
  • 2
Най после! Новата Toyota Supra бе разсекретена на официални СНИМКИ

Новият спортен автомобил все още не е официално представен. Световната премиера ще се състои на Международното автомобилно изложение в Детройт през януари 2019 година. Съвсем скоро, но феновете чакат Toyota Supra от твърде дълго време. Изглежда, че сега болезненото очакване ще бъде възнаградено.

Японският автомобилен производител (немският клон на Тойота) е имал неблагоразумието да изпрати снимки на новата кола на клиенти, които са се регистрирали за предварителна заявка. Фотографиите са спрени и вече не се изпращат, но всичко, което попадне в мрежата, остава там. 

На снимките се вижда, че особеностите на Toyota Supra 2020  ще бъдат вентилационните отвори в предната част, корпусите за странични огледала, „крилата” отстрани, както и покривът double-bubble. Като цяло, колата изглежда ярка и страстна. Истински спортен автомобил!

Toyota показа концепцията на всъдехода «TJ Cruiser» в Лос Анджелос (СНИМКИ/ВИДЕО)

Новата Toyota Supra е построена на платформата BMW Z4 от сегашното шесто поколение. Вече е известно, че новият модел ще бъде оборудван с шестцилиндров двигател от BMW Z4 2019 година. В немския роудстър, този агрегат развива 382 к.с. и 500 Nm въртящ момент, което позволява ускоряване до 100 км / ч за 4.4 секунди. Не е известно дали новият Toyota Supra ще получи този двигател със същата мощност. /auto.blitz.bg

Кой е по-силен: Чък Норис или Toyota Tacoma? Отговорът е във ВИДЕОТО

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • GGG
    31.12.2018 17:40
    КВА Е ТАЯ МАЗДА R8
  • Сульо Пулев
    31.12.2018 19:34
    Старата беше по-хубава! Беше класика!