Най-евтиният Suzuki Jimny - СНИМКИ и всички подробности

  • 26.06.2021 16:50 /
  • 13028 /
  • 2
Най-евтиният Suzuki Jimny - СНИМКИ и всички подробности

Компактният и достъпен всъдеход Suzuki Jimny отдавна е станал култов за японската компания. Автомобилът се произвежда от повече от 20 години и е популярен на много пазари. В своята история той е сменил четири поколения, последното от които излезе през 2018 г.

Скоро производителят ще презентира версия на модела с пет врати, но междувременно представи бюджетна версия на настоящото поколение.

Новото Suzuki Jimny Lite се отличава с халогенни фарове и модернизирана броня, в която липсват фарове за мъгла. Корпусите на огледалата за обратно виждане са изработени от небоядисана пластмаса, а автомобилът се движи с 15-инчови стоманени дискове с високопрофилни гуми.

Две легенди: Hummer H1 срещу Suzuki Jimny ВИДЕО

Салонът на Suzuki Jimny Lite също е претърпял промени и е станал по-аскетичен. Мултимедийната система е заменена с базов блок радио/CD плейър с Bluetooth връзка. Оборудването включва климатик. Опциите за тапицерия са прости и включват различни комбинации от издръжливи материи.

Под капака е същият 1,5-литров бензинов двигател без компресор, с мощност 101 к.с. и въртящ момент 130 Nm. Двигателят е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия и система за задвижване на всички колела.

Зрелище: Suzuki Swift прелетя над кръгово, шофьорът оцеля ВИДЕО

Тази версия на всъдехода ще се предлага на австралийския пазар. Цената му ще бъде обявена по-късно. Въпреки това на фотографиите автомобилът е представен с кормило от лявата страна, което може да указва за появата на новата кола на световния пазар. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Teodor
    27.06.2021 14:16
    in Bulgaria since 06/2020 STUPID
  • баси трепача!!!
    12.11.2021 11:58
    Страхотна е!!!