Зрелище: Suzuki Swift прелетя над кръгово, шофьорът оцеля ВИДЕО

  • 15.04.2020 7:59 /
  • 5580 /
  • 2
Зрелище: Suzuki Swift прелетя над кръгово, шофьорът оцеля ВИДЕО

На кадри от камера за наблюдение се вижда как Suzuki Swift с огромна скорост се приближава към кръгово кръстовище. Шофьорът обаче не успява да спре, за да заобиколи тревната площ в центъра му, а директно се забива в наклонената му основа и, сякаш като от трамплин, излиза във въздуха. 

В резултат на дара автомобилът силно подскача нагоре и прелита няколко метра, дори над нивото на камерата, снимаща сцената. 

Местните полицаи са разпространили снимка от ударилия се автомобил в профила си във Фейсбук. На снимката се вижда до каква степен е пострадал автомобилът - дори не е възможно да се определи нито марката, нито модела: предната част е тотално смачкана, двигателя, както изглежда, липсва, джантите са станали квадратни, от геометрията на каросерията не е останало почти нищо. 

 

От полицията съобщиха, че хечбекът е успял дори да срути няколко паметника в местно гробище, в което се е приземил.

Автомобилът е бил управляван от 41-годишен мъж, който е трябвало буквално да бъде изрязан от салона, за да му се окаже медицинска помощ. 

Мъжът, вероятно, е бил пиян. Той е бил откаран по спешност в местна болница, където му е взета кръв за анализ, за да се изясни, наистина ли инцидентът е станал под въздействието на алкохол1. 

За получени травми не се съобщава. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • bond
    15.04.2020 16:42
    Bond....James Bond.
  • Стойнев Станишев Чобанов
    15.04.2020 20:20
    НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО ЯКА КАСКАДА , ТО И У НАС ИМА ПОДОБНИ НО НЕ СА ДОКУМЕНТИРАНИ