Най-достъпният кросоувър на Nissan се оказа по-евтин от очакваното СНИМКИ

  • 05.12.2020 10:20 /
  • 1130 /
  • 0
Най-достъпният кросоувър на Nissan се оказа по-евтин от очакваното СНИМКИ

Компанията Nissan започна продажбите своя най-малък и най-евтин кросоувър. Magnite се оказа по-евтин отколкото се очакваше: автомобилът навлезе на индийския пазар с начална цена от 499 000 рупии или около 5 700 евро. Най-скъпата версия на кросоува ще струва 935 000 рупии (около 10 500 евро).

Представеният в края на октомври Nissan Magnite е изграден на платформата CMF-A. Предлагат се общо четири конфигурации.

Още в базовата версия автомобилът има списък с оборудване, което е доста богато за цената си, включващо диодни фарове, въздушни възглавници за водача и пътника, система за стабилизация VDC, система за контрол на сцеплението, ABS и EBD. В допълнение, базовият Magnite е оборудван с климатик и сензори за паркиране.

По-скъпата версия е допълнена от система за централно заключване и аудио система. Следващата по цена версия на кросоувъра разполага със светодиодни дневни светлини, мултимедийна система с осеминчов сензорен екран и камера за обратно виждане.

Най-милата реклама на коли: Nissan оборудва котенца с малки автомобили СНИМКИ

Топ версията разполага с изцяло диодна оптика, круиз контрол и камери за наблюдение. Салонът, обшит с еко кожа, е оборудван с мултифункционален волан, а срещу доплащане се предлагат вътрешно осветление и отделение за безжично зареждане на смартфони.

Изумителният сериен Nissan за 1 млн. евро бе представен официално ВИДЕО

Гамата от двигатели включва два двигателя: „атмосферен” 1.0 с мощност 72 конски сили, работещ с петстепенна механична скоростна кутия, както и "турботройка" с мощност 95 конски сили, който може да бъде както с механична скоростна кутия, така и с вариатор. Задвижването е само на предните колела.

Nissan Magnite, който има статут на глобален модел, впоследствие ще навлезе на пазарите на други страни. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ