На парчета: ВИДЕО запечата зрелищна катастрофа след полицейско преследване

  • 04.04.2020 9:20 /
  • 30531 /
  • 0
На парчета: ВИДЕО запечата зрелищна катастрофа след полицейско преследване

Колкото и да е странно, водачът и пътникът на разбитата кола са останали живи. Те са арестувани и са им повдигнати редица обвинения.

Полицията в щата Мичиган е била помолена да подпомогне подразделението на пограничната служба в преследването на заподозрян за кражба на автомобил. Когато авиационното подразделение открило преследвания мъж от въздуха и изпратило към него наземни патрули, започнало преследването на нарушителя.

Екшън: Озверялата фитнес треньорка Яна бие, обижда и заплашва таксиджия ВИДЕО 18+

Както съобщава полицията в Мичиган, направени са били опити за спиране на заподозрения, но те са били неуспешни. Преследването на открадналия автомобила преминало по улиците на няколко града.

Преследването е заснето от вертолет. На видеото е запечатан и грандиозния финал: заобикаляйки вдясно отстрани на пътя автомобили, стоящи на светофар, колелата на Kia Soul се подхлъзнали на тревата и колата поднесла и отхвърчала с висока скорост.

Полицай извърши геройство, спаси шофьор миг преди смъртта ВИДЕО

След това машината се врязала странично в дърво и буквално се разпаднала на парчета. За щастие ударът попаднал върху задната врата и водачът и пътникът не загинали.

На кадрите се вижда как полицаите извличат крадците от колата. Съобщава се, че и двамата нападатели са ранени леко и са откарани в местна болница. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ