Полицай извърши геройство, спаси шофьор миг преди смъртта ВИДЕО

  • 20.10.2019 9:50 /
  • 29624 /
  • 0
Полицай извърши геройство, спаси шофьор миг преди смъртта ВИДЕО

За съжаление, инцидентът, който сякаш е по холивудски сюжет, е заснет с камера с ниска резолюция. Но важното е, че всичко е завършило добре.

Видеото е заснето от видеорегистратора на патрулния автомобил на Рубен Кори, който станал герой спасител в тази ранна утрин.

Инцидентът е станал в близост до град Солт Лейк Сити, САЩ, на 16 октомври в 6:50 ч сутринта. Патрулният полицай, намиращ се на шосето получил съобщение за лек автомобил, застанал неподвижно на железопътна линия с мъж вътре.

За щастие, Рубен Кори бил наблизо и, пристигайки на мястото, веднага се втурна на помощ, въпреки риска за себе си.

Така полицията в САЩ разстрелва непокорни джигити на пътя (ВИДЕО)

По-късно полицай Кори казва пред местните издания: „Не съм мислил тогава. Просто си вършех работата." Светкавичната реакция и смелите действия на полицая спасиха живота на шофьора, който по това време се намирал в своята Honda CR-V в състояние на безсъзнание.

Пълен потрес! Полицай позволи на задържани да правят секс в патрулната кола (ВИДЕО)

Машинистът на влака от своя страна казва, че е успял да забележи автомобила на релсите от разстояние и започнал аварийно спиране. Скоростта на влака била намалена от 79 до 30 мили в час, но дори и тя била достатъчна, за да смаже колата, като консервна кутия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

На снимката: Героят Рубен Кори

 

КОМЕНТИРАЙ