Много скъпа катастрофа: Разбиха суперкола за 15 милиона евро ВИДЕО

  • 04.09.2022 12:50 /
  • 6735 /
  • 1
Много скъпа катастрофа: Разбиха суперкола за 15 милиона евро ВИДЕО

Катастрофа с изключително рядко Pagani Zonda HP Barhetta оглави хърватските медии, след като инцидентът се случи по време на популярно рали със суперколи.

Инцидентът е станал на 2 септември и за радост няма пострадали хора, но не същото можем да кажем за суперколата с цена от 15 милиона евро. От конкретния модел са произведени едва 3 автомобила, а изглежда един от тях ще прекара известно време в работилницата на Хорацио Пагани, пише fakti.bg.

Кадрите показват именно моментът на катастрофата, когато суперколата преминава покрай камерата с нормална скорост, но секунди след това задницата на Pagani-то се подхлъзва и колата се забива в насрещно идваща Ford Fiesta.

ВИДЕО запечата най-нелепата катастрофа на годината

Щетите изглеждат сериозни, като повечето от тях са от шофьорската страна, където липсва задната гума и част от окачването.

Във видеото се вижда, че преди Pagani-то преминава също толкова рядко Apollo IE, а кадри от социалните мрежи разкриват още интересни коли, които взимат участие в надпреварата.

McLaren, Lamborghini и BMW: ВИДЕО запечата катастрофа за милион долара

Съдейки по стойността на колата, интересно е колко ли ще струва ремонта на карбоновото купе и всички други повреди.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • .....
    04.09.2022 13:17
    И на мен ми е "интересно" колко ще струва ремонта на тази кола!!! Ма много ми е "интересно"!!!!!!!!!