ВИДЕО запечата най-нелепата катастрофа на годината

  • 14.07.2022 12:50 /
  • 9925 /
  • 3
ВИДЕО запечата най-нелепата катастрофа на годината

На всички шофьори е добре известно, че когато управляват автомобил, трябва да бъдат максимално внимателни и да не отвличат вниманието си от пътя. Но някои шофьори забравят това правило и после съжаляват за това.

Ярък пример за това е този шофьор на Ford Explorer, като камера за видеонаблюдение е успяла да запечата целия необичаен инцидент. Кадрите с произшествието са публикувани в Reddit.

Водачът е направил завой, но е продължил да пише съобщение на телефона си и не забелязва приближаващия Chevrolet C4 Corvette.

Всъдеходът буквално преминава върху спортния автомобил и след това отново се връща на земята с всичките си колела.

СНИМКА на катастрофа озадачи мрежата, никой не успя да познае какво се е случило

За щастие шофьорът на Corvette C4 не е пострадал и се е разминал само с лека уплаха. От друга страна, спортният автомобил ще трябва да се ремонтира. Той е с огънат капак, счупени странично стъкло и огледало. Ето как едно текстово съобщение предизвиква произшествие. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • бай Гъдю
    14.07.2022 14:19
    Никаква навременна реакция и от двамата, особено от Шевролета
  • 100&ко
    16.07.2022 13:25
    Виновен е този който еспрял на 2 м от кръстовището.Нито единият нито другият имат видимост.Нали трябва да не се паркира на по-малко от 15 м от кръстовище?
  • Их Камилар Ал Аладин
    16.07.2022 15:30
    И видимост, и от спрелите коли на, кръстосището, и у нас така, спират, и мигач тоя с танка не дава, и у нас така, и се разсейват със смартфоните, и у нас така, и 80% колите са джип, сув, и у нас така, а шевролета, като спортен автомобил вид, джапанка.