Mercedes създаде специална версия на G-класата в чест на 55-г. на AMG СНИМКИ

  • 24.03.2022 12:50 /
  • 2244 /
  • 0
Mercedes създаде специална версия на G-класата в чест на 55-г. на AMG СНИМКИ

Тази година Mercedes-Benz празнува 55-годишнината на своето подразделение AMG. За да отбележи годишнината, марката пусна специално оборудване за Gelandwagon, наречено "Edition 55".

Новата версия на култовия модел се отличава с ексклузивни цветове на каросерията, контрастиращи елементи в интериора и фирмени табели. 

Mercedes-AMG G 63 в пакета "Edition 55" се предлага в три цветови варианта. Юбилейният всъдеход се предлага в обсидианово черно и металик, както и в диамантено бяло.

Празничната визия на Gelendwagen се допълва от 22-инчови ковани джанти в матово сиво, които са комбинирани с червени спирачни съпорти. Автомобилът се отличава и с черна радиаторна решетка и хромирана капачка на резервоара за гориво с логото на AMG.

Представиха официално новия електрически Mercedes G-Class ВИДЕО

Салонът на специалната версия е покрит с кожа Nappa в черно и червено. Контрастната цветова палитра е съчетана с матови карбонови вложки и емблеми AMG "Edition 55" върху волана от микрофибър, предния панел и велурените постелки за пода.

Под капака на специалното издание е разположен четирилитров V8 двигател битурбо с мощност от 585 конски сили. Агрегатът работи с деветстепенна автоматична скоростна кутия.

Показаха най-екстремния Mercedes-Benz G-Class СНИМКИ

Mercedes-AMG G 63 може да бъде допълнен с празничния дизайн до края на септември тази година за 17 850 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ