Mercedes показа революционния хиперекран на новия си EQS ВИДЕО

  • 05.03.2021 10:20 /
  • 6667 /
  • 0
Mercedes показа революционния хиперекран на новия си EQS ВИДЕО

Компанията Mercedes-Benz е публикувала видео, в което авторите на интериора на водещия електрическия автомобил и флагман EQS, който се подготвя за премиерата, разказват защо автомобилът е революционен и не прилича на нито един друг модел.

Кай Джарднер, главният футуролог на Mercedes, непрекъснато анализира процеса на взаимодействия на колата, способна да бъде обучена от човек, предлагайки нови концепции, а шефът на отдела за интериорния дизайн Хартмут Синквиц и UX анализаторката (от английски User Experience - потребителски опит) Нина Халиер се опитват да въплътят всичко замислено в реалността.

EQS ще стане първият модел на марката, който ще получи Hyperscreen: няколко екрана, обединени в един панел, разположен по цялата дължина на таблото. Производителността се осигурява от 8-ядрен процесор, оперативната памет е 24 GB.

Разсекретиха салона на новия Mercedes-Benz C-класа ВИДЕО

Авторите на иновативната технология обясняват за сложността в поддържането на приемственост заедно с внедряването на високотехнологични решения, които трябва да бъдат интуитивно разбираеми при взаимодействие с тях. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ