Разсекретиха салона на новия Mercedes-Benz C-класа ВИДЕО

  • 14.02.2021 8:50 /
  • 2837 /
  • 0
Разсекретиха салона на новия Mercedes-Benz C-класа ВИДЕО

Видеоклип с ревю на новото поколение Mercedes-Benz C-Class (W206), чиято премиера е планирана за 23 февруари 2021 г., се появи в канала MercBenzKing в YouTube.

Някои части от автомобила все още са скрити под камуфлаж, но приборното табло и мултимедийна система са показани в целия си блясък.

На таблото се е появил таблет. По-голямата част от централната конзила е заета от голям сензорен дисплей на информационно-развлекателната система.

С други думи, конфигурацията на тези елементи е направена същата като на флагманската S-класа. С последния, новият компактен седан на Mercedes е свързан и заради платформата: модулна MRA, но с използването на по-малко алуминий.

Вижте как нов Mercedes S-Class бе ускорен до максимална скорост ВИДЕО

За теста си блогърът е снабден с C 300 4Matic с умерено хибриден агрегат, водена от двулитрова „четворка“ с мощност 259 конски сили и функция за кратковременно увеличение на мощността над 270 конски сили. Новата C-класа ще има също така и plug-in хибридни версии.

След малко повече от седмица ще очакваме официалното представяне и изясняване на всички детайли относно очаквания автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ