Мъж получи огромна глоба за превишаване на скоростта, ето каква е причината

https://auto.blitz.bg/novini/mazh-poluchi-ogromna-globa-za-previshavane-na-skorostta-eto-kakva-e-prichinata Auto.blitz.bg
Мъж получи огромна глоба за превишаване на скоростта, ето каква е причината

Конър Като от щата Джорджия в САЩ получил огромна глоба от 1,4 милиона долара, след като бил хванат да кара с 90 мили (около 150 км/ч) в час в зона от 55 мили в час, пише Local 12.

По-късно местните власти пояснили, че тази главозамайваща сума се явява грешка на програмата за електронни глоби. Въпросният шофьор обаче останал поразен, когато получил седемцифрената глоба.

„Знаех, че ще ме глобят за превишена скорост, но 1,4 милиона долара бяха извън всякакви граници“, казва американецът.

Когато мъжът се свързва със съда в Савана, за да попита за възможна печатна грешка, той получава твърд отговор.

„Дамата по телефона потвърди цифрата от 1,4 милиона долара. Тя настоя или да платя, или да се явя в съда“, добавя нарушителят.

Мъж реши да измами служители на автокъща, но ето какво се случи ВИДЕО

Джошуа Пийкок, представител на властите на град Савана, хвърли малко светлина върху тази объркваща ситуация. Той е обяснил, че удивителната сума на глобата е автоматично генерирана от електронната програма за глобяване. Голямата сума се появява, защото глобите за превишена скорост изискват явяване в съда, казва той.

Град Савана допълнително пояснява в имейл, че окончателното наказание се определя от съдията. Действителната глоба с разходите, наложени от държавата, няма да надвишава 1000 долара, казва Пийкок.

 

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
X-Man
преди 6 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи