Любопитна купувачка влезе в нова кола и изпотроши цял автосалон (ВИДЕО)

  • 27.02.2019 11:00 /
  • 26488 /
  • 2
Любопитна купувачка влезе в нова кола и изпотроши цял автосалон (ВИДЕО)

Има такива моменти в живота на всеки един от нас, когато изборът, направен за няколко секунди, една небрежно изговорена дума, извършен (или несъвършен) акт, определя съдбата ни за много години напред. 

Дали да кандидатствате за прием в хуманитарен университет или веднага да изградите кариера в заведенията за бързо хранене? Смутено да промърморите в ритуалната зала "да" или смело да избяга през прозореца на тоалетната? 

Уникално женско паркиране накара цялата мрежа да онемее (ВИДЕО)

Безразлично да преминете покрай красива нова кола в автосалон или да се поддадете на изкушението, да седнете зад волана и да започнете да натискате всички бутони и да превключвате скоростите?

"Разбира се, че ще вляза и ще изпробвам всичко", решава любознателна автолейди от индийския град Манди (щат Химачал Прадеш в северната част на страната) и сяда на мястото на шофьора в чисто нов автомобил Hyundai. Нещо натиска, друго завърта, трето придърпва. Но не го прави нарочно, разбира се. 

Уникално: Шофьорка се удари в стълб, но дори не го забеляза (ВИДЕО)

И тези 30 секунди променят живота на любителката на нови автомобили и семейството ѝ за години напред. Сега им предстои на ново да определят финансовите си приоритети и по някакъв начин да орежат разходите. Особено през периода, когато ще трябва да изплащат щетите, причинени на автосалона и 3 коли от любопитната шофьорка./auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Стамат хуя от Кюстендил
    27.02.2019 21:43
    Мангали .
  • Anonimus
    28.02.2019 6:30
    Па на тая тъпа мангалка що са й дали и ключовете на колата ?!?