Лада Веста се подпали, а след това тръгна без шофьор сред колите ВИДЕО

  • 24.05.2020 8:50 /
  • 8636 /
  • 1
Лада Веста се подпали, а след това тръгна без шофьор сред колите ВИДЕО

Очевидец е запечатал на видео драматичен и зрелищен инцидент, който е станал в Курска област в Русия. След това кадрите са публикувани в мрежата.

В началото на видеото се вижда Лада Веста, стояща отстрани на пътя, като двигателят под капака пламва. Коментаторите в интернет предполагат, че в автомобила е инсталирана газова уредба, която не е включено в стандартното оборудване. Причината за пламналата кола може да има и електрически характер.

Собственикът безуспешно се опитва да потуши бушуващия пламък с прахов пожарогасител. Някой от хората, забелязали пламъците, се опитва да помогне, като носи пластмасова бутилка с вода, но тези мерки са логично много недостатъчни.

Autobild направи сравнителен тест на нова Лада Веста SW и употребяван Opel Insignia

А основната опасност се оказва, че не е в самия пожар или дори в опасността от експлозия, а в това, че водачът в бързината не е изключил колата от трансмисията и обхванатата от пожар Веста тръгва сама на пътното платно.

Очевидецът уточнява към видеото, че преди да започне да снима е позвънил на112. В кадъра виждаме и линейка, която пристига на мястото на произшествието.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Не съм като останалите заблудени овце
    30.05.2020 20:37
    Ryska plqska