Култовият скутер Vespa вече е по-удобен, по-безопасен и по-елегантен ВИДЕО

  • 14.10.2022 9:50 /
  • 17082 /
  • 0
Култовият скутер Vespa вече е по-удобен, по-безопасен и по-елегантен ВИДЕО

Vespa GTS е водещият модел на италианския производител. В новото си издание скутерът се представя по-удобен, по-безопасен и по-елегантен. За сезон 2023 г. серията Vespa GTS се представя с голям брой технически и дизайнерски иновации.

Всички модели се предлагат с доказания двигател 125 i-get - Italian Green Experience Technology - както и с мощния двигател с 300 - High Performance Engine.

Двигателите се основават на най-новите открития от разработката на двигатели в Piaggio Group, която има за цел да разработи все по-ефективни двигатели, за да намали емисиите и разхода на гориво, пише auto-press.



По отношение на дизайна, производителят се стреми към идеалния баланс между традиция и модерност. Това се подчертава от линиите на новия GTS, които са изпипани дори до най-малкия детайл и издигат качественото впечатление на ново ниво.

Първият поглед към предната част прави това ясно: страничните светлинни елементи с дневни светлини и пътепоказател вече имат LED технология и са интегрирани в предния щит без видими точки за закрепване.

Harley-Davidson пуска уникална серия мотоциклети СНИМКИ



Характерната за Vespa "вратовръзка" е по-динамична с по-малки цепки. Въздушните прорези отдясно и отляво на щита за крака са по-тънки и имат нова структура. И капакът на колелото също е станал по-тънък в горната част.

Както винаги, щитът за краката е украсен с периферна защита на ръба, която има различно покритие в зависимост от модела.

Напълно преработено е кормилото с характерните LED кръгли фарове. По-широко и с преместени спирачни лостове, то предлага по-добра ергономичност. Новите контроли с хромирана дръжка са лесни и интуитивни за използване. Нови са и дръжките с по-къси краища и огледалата за обратно виждане.



След премиерата на цветния TFT дисплей на GTS SuperTech, другите модели на GTS вече също показват новото табло. То е по-информативно и подходящо за използване на мултимедийната платформа - стандартна за SuperSport и SuperTech, а за GTS и GTS Super като аксесоар.

Таблото съчетава класически аналогов скоростомер с модерен 3-инчов LCD дисплей, който предоставя разнообразна информация като максимална скорост, средна скорост, текущо потребление, средно потребление, обхват и ниво на батерията, както и информация за разговори, съобщения и музика.

Скутер Vespa 946 от Christian Dior - модната сензация на лятото ВИДЕО



С новата си седалка моделите GTS подобряват комфорта и пригодността за пътуване. Водачът се възползва от оптимизирана ергономичност и повече безопасност, когато е неподвижен.

Пътниците също могат да очакват с нетърпение по-голям комфорт на седене. Голямото отделение за съхранение под седалката предлага място за две каски Vespa Visor 3.0.

Ценовата листа варира от 5999 евро за Vespa GTS 125 до 7499 евро за Vespa GTS SuperTech 300.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ