Harley-Davidson пуска уникална серия мотоциклети СНИМКИ

  • 10.09.2022 11:50 /
  • 11739 /
  • 3
Harley-Davidson пуска уникална серия мотоциклети СНИМКИ

Harley-Davidson представи модела Low Rider El Diablo. Това ще бъде ограничена серия от само 1500 мотоциклета.

Harley-Davidson Low Rider El Diablo е базиран на популярния Low Rider ST, като имитира отличителния стил на FXRT от 1983 г.

"Той въплъщава духа на контракултурата на Южна Калифорния от 80-те години на миналия век по модерен начин с нестандартни цветове и фини ивици, които пряко наподобяват тези на оригиналния FXRT", казва Брад Ричардс, вицепрезидент на HD по дизайна.

Това, което прави този модел от лимитирана серия уникален, е детайлната схема на боядисване, нанесена ръчно от майсторите на Gunslinger Custom Paint в Голдън, щата Колорадо. Слоевете боя придават на този мотоциклет дълбочина на цвета, която го откроява от тълпата.

El Diablo е построен върху шасито Softail на Harley-Davidson и двигател Milwaukee-Eight 117 V-Twin, оборудван с всмукателна система Heavy Breather и изпускателна система 2 в 2. Въртящият момент е 170 Nm. Мощността, обичайно за Harley-Davidson, не е посочена.

Разграбиха за минути новия мотоциклет на Harley-Davidson ВИДЕО

Заводски монтираната аудиосистема се вписва идеално в обтекателя и е проектирана за качествен звук. Водачите могат да свържат аудиосистемата с мобилното си устройство, за да се наслаждават на 5,25-инчовите високоговорители и 250-ватовия усилвател.

Аудиосистемата разполага с автоматичен контрол на силата на звука, който регулира силата на звука в зависимост от скоростта.

Подобно на стандартния Low Rider ST, El Diablo е оборудван със странични закрепващи се и свалящи се места за багаж, 43-милиметрова обърната вилка с двойни дискови предни спирачки и гуми Michelin Scorcher. Круиз контролът и ABS са част от стандартното оборудване.

Harley-Davidson представи бюджетния и технологичен Nightster СНИМКИ

Low Rider El Diablo ще се появи при оторизираните дилъри на Harley-Davidson тази есен на цена от 27 999 долара, което е с около 6000 долара повече от стандартния LR-ST. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    11.09.2022 3:21
    Нещо подобно на ''ИЖ'' -едикойси модел.......????
  • Митко Павлов
    11.09.2022 8:29
    Бива , но тази дограма отпред е....ва мамата на пейзажа .
  • drunbrun
    19.09.2022 17:34
    Егати търнокопа .