Крадци "обезкостиха" BMW за нула време, няма да разпознаете колата СНИМКИ

  • 16.06.2022 9:50 /
  • 19926 /
  • 2
Крадци "обезкостиха" BMW за нула време, няма да разпознаете колата СНИМКИ

Заплахата от кражба на части от автомобилите винаги е съществувала. Но обикновено крадците се ограничават само до едно нещо: кражба на фарове, джанти, стереоуредби и различни други елементи.

22-годишният собственик на употребявано BMW Серия 3 с каросерия F30, произвеждано от 2012 г. до 2018 г. обаче нямал късмет: той паркирал автомобила в германския град Хелден в неподходящ район и в неподходящо време.

Инцидентът е станал през нощта, а рано сутринта случайни минувачи откриват автомобила почти напълно разглобен и съобщават за това в полицията.

Почти невъзможно е да разпознаете стилното BMW в автомобила. Крадците са демонтирали цялата предна част, включително бронята, фаровете, калниците, капака на двигателя, даже радиатора, както и няколко части от двигателния отсек. От друга страна, джантите на колелата по някаква причина са останали недокоснати.

От салона напълно е изчезнал предният панел на автомобила, както и мултимедийният сензорен екран, цифровото арматурно табло, воланът, скоростният лост и централната конзола, а също и редица елементи от облицовката на вратите.

Старомодни крадци удивиха и развеселиха интернет ВИДЕО

Съдейки по останалите елементи в купето, можем да предположим, че засегнатият автомобил е шесто поколение Серия 3 (F30), произвеждано от 2012 до 2018 г.

Застрахователите оценяват щетите на 20 000 евро. Въпреки че за собственика може да се окаже по-изгодно да си купи нов автомобил.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • кеф
    16.06.2022 23:22
    кеф ми е каква циганска кочина е станала Германия. Ама това все още не е всичко. Слава Усра-йна - слава героям КОКАине
  • Фен
    17.06.2022 6:15
    Така и не разбрах каква е далаверата на застрахователите.Никои не е във състояние да ме убеди че 33год се крадът коли и части и крадците ги познават полицаите и застрахователите.Само един период със стикер на ВИС2 несмееха да крадът,Значи някои от крадците има далавера.,,Печалба,,.