Старомодни крадци удивиха и развеселиха интернет ВИДЕО

  • 10.02.2022 9:50 /
  • 10250 /
  • 0
Старомодни крадци удивиха и развеселиха интернет ВИДЕО

Бързо, дръзко и изобретателно са действали крадци на мотоциклет в английския град Дартфорд в югоизточната част на страната.

Тъй като не успяват да се справят с електрическия стартер на чисто новия KTM Duke 125, те първо решават да бутат мотора на ръка, а след това си спомнят за старите традиции. И закачили мотора към кон.

Собственикът на откраднатия Duke публикува в социалните мрежи видеоклип с тъжната история на откраднатата машина (мотоциклетът все още не е намерен - бел. ред.), но в коментарите под видеоклипа има повече смях и удивление, отколкото съчувствие, полезни съвети и предложения за реална помощ.

Потребителите в мрежата бързо са достигнали до мнението, че кражбата на автомобила е дело на мигранти, които са наводнили градовете в Югоизточна Англия. И че това е ужасно и болезнено, но също така старомодно и... въобще винтидж. И дори малко романтично.

Съботна авто подборка от зрелищни ВИДЕА: Крадци "обезкостиха" BMW X6 почти до гол корпус

Шега ли е това - в началото на XXI век, в епохата на невероятните научни технологии, престъпниците са избягали от местопрестъплението, като са използвали кон! Добре, дори и да не галопира, а по-скоро бавно преминава с копита. По данни на местната полиция подобно нещо не се е случвало в града от сто години...

"Къде са откраднали коня преди това?" - е въпросът, зададен под видеото от всеки трети коментиращ. Възможността конят да не е бил откраднат дори не е била разглеждана от никого. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ