Компанията, произвеждаща iPhone, показа мощен пикап СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/kompaniyata-proizvezhdashta-iphone-pokaza-moshten-pikap-snimki Auto.blitz.bg
Компанията, произвеждаща iPhone, показа мощен пикап СНИМКИ

Новият Foxtron Model D дебютира в Тайван и ще влезе по-късно в производство. Това се съобщава на уебсайта на автомобилния производител.

Както е известно, марката Foxtron е създадена от тайванската корпорация Foxconn. Именно в неговите съоръжения се сглобяват Apple iPhone и iPad. Линията Foxtron вече включва няколко модела.

Електрическата кола Foxtron Model D е миниван с три реда седалки. Неговият нарязан дизайн с висока линия на прозореца и тънки фарове е разработен от известното италианско студио Pininfarina. LED панелите са монтирани отзад. Електрическият автомобил има нисък (0,23) аеродинамичен коефициент.

Размери на Foxtron Model D: дължина - 5195 мм, широчина - 1995 мм, височина - 1785 мм, междуосие - 3200 мм.

Салонът на Foxtron Model D е тапициран с кожа, която е допълнена от позлатени вложки. Воланът е сплескан, а предният панел е оборудван с дигитален приборен панел и широк сензорен екран. Има и подложки за зареждане за iPhone и отделения за iPad.

Показаха най-бруталния кросоувър BMW, ето каква мощност има СНИМКИ

Предлагат се версии на модела за 6 и 7 места, като и в двата случая първият и вторият ред седалки са с електрическо задвижване. За задните пътници са инсталирани подвижни таблети.

Това е най-бюджетният кросоувър Nissan, ето каква е цената СНИМКИ

Новият Foxtron Model D получава двумоторна 800-волтова система с 650 конски сили и батерия с капацитет 120 кВт∙ч. Декларираният пробег след зареждане е 660 км.

 

 

 

Горещи

Коментирай