Китайци зарадваха пазара с кросоувър за $10 000 СНИМКИ

  • 11.12.2020 8:50 /
  • 10216 /
  • 0
Китайци зарадваха пазара с кросоувър за $10 000 СНИМКИ

Китайската автомобилна индустрия винаги е впечатлявала със своите обеми, но качеството на моделите често отстъпва на европейското и американското. С течение на времето ситуацията се промени и сега продуктите от Китай са популярни и в други страни. Разбира се, приятните цени играят важна роля за това.

Подобно на европейската автомобилна индустрия, китайските производители се фокусират върху кросоувърите, които са много популярни.

Така и компанията Changan е обновила своя популярен кросоувър CS35 Plus, който се произвежда от 2018 г. и струва в Китай малко повече от 10 000 долара.

След рестайлинг колата е станала по-солидна и сдържана в детайлите. Освен това той леко е намалял по размер и сега достига 4300 мм дължина (минус 5 мм).

Специалисти избраха най-добрите бюджетни китайски кросоувъри СНИМКИ

Можете да различите актуализирания кросоувър от предшественика си по масивната решетка, преработените брони, LED фаровете. Вътре в салона има цифров приборен панел, нов волан, мултимедийна система и преработен климатик.

Посочиха най-качествените китайски автомобили

Все още не е разсекретена гамата от двигатели. Според запознати тя ще включва 1,6-литров бензинов "атмосферен" агрегат с мощност 128 к.с. и 1,5-литров турбо двигател с мощност от 180 к.с. Вероятно двигателите ще работят със седемстепенна автоматична скоростна кутия и предно задвижване. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ