Катаджии откриха камион, който ги накара да се хванат за главите СНИМКИ

  • 04.10.2019 9:50 /
  • 241884 /
  • 0
Катаджии откриха камион, който ги накара да се хванат за главите СНИМКИ

Има изключително невнимателни хора, но дори и те обикновено се отнасят към автомобила си повече или по-малко с уважение. Обаче, не и този шофьор.

Служителите на пътната полиция в Полша направо се втрещили, когато видели в какво е превърнал собственик камиона си.

На една от улиците на Познан полицаите се заинтересували от стар чешки камион Tatra. Оказало се, че той е вече на 30 години и въпреки това е в движение, но салонът му бил в такова плачевно състояние, че противно на обичайната процедура служителите започнали да снимат интериора, а не екстериора.

Няма да повярвате какво прави този водач при скорост от 130 км/ч ВИДЕО

Оказало се, че Tatra 815 се е движел не само без тахограф, но и без скоростомер. Интересното е, че водачът, макар да нямал нито застраховка, нито някои други документи, се погрижил за поне едно необходимо устройство: на предното стъкло бил инсталиран транспондер за безконтактно плащане.

Нещо изумително се случва в САЩ с колите на Volkswagen от "Дизелгейт"

Техническото състояние на камиона също се оказало незадоволително - течове в спирачната система, проблеми с кормилното управление и още други по малки неща. Това не е можело да завърши по друг начин, освен с отнемането на удостоверението за регистрация. Започнато е административно дело срещу превозвача. Сега той е изправен пред глоба до 12 000 злоти (около 5 хил.лв). /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ