Няма да повярвате какво прави този водач при скорост от 130 км/ч ВИДЕО

  • 22.09.2019 8:50 /
  • 42998 /
  • 0
Няма да повярвате какво прави този водач при скорост от 130 км/ч ВИДЕО

Испанската полиция хвана шофьор, който сеопитва да нареди кубчето на Рубик, докато се движи със 128 километра в час. Мъжът получи глоба и веднага загубил три точки.

Нарушителят е бил хванат по време на акция за идентифициране на невнимателни водачи. Три основни трасета били внимателно наблюдавани от полицията с хеликоптери и всичко случващо се било записвано на видеокамери.

На един от записите те забелязали мъж, който пътувал със скорост 128 километра в час, а по време на движение той нареждал кубче на Рубик. Въпреки високата скорост, той бил свалил двете си ръце от волана за доста дълго време и се занимавал с кубчето. Видеозаписът от нарушението беше публикуван от испанската пътна полиция в акаунта си в Twitter.

Шофьори изоставиха колите си на пътя, защото от небето заваляха... (ВИДЕО)

Шофьорът бил спрян от полицията и глобен с 200 евро. Освен това мъжът загубил три точки. В Испания съществува система от наказания чрез премахване на точки - начинаещите шофьори с опит от по-малко от три години получават осем точки, а опитните шофьори - 12 точки.

За всяко нарушение полицията изписва не само глоба, но и взема точки. Ако се премахнат всички точки, шофьорът ще се лиши и от книжката си.

Екшън с преследване и пистолет след като шофьорка отказа да плати глоба ВИДЕО

За да се възстановят точките, трябва да бъде изслушан специален 24-часов курс и след това да се премине изпит в полицията, но това може да стане най-рано шест месеца по-късно. След успешно преминаване на изпита, на шофьора му се възстановяват отново осем точки, независимо от възрастта и стажа. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ