Интериорът на новия Hyundai Tucson шокира с този детайл СНИМКИ

  • 04.05.2020 8:34 /
  • 12510 /
  • 1
Интериорът на новия  Hyundai Tucson шокира с този детайл СНИМКИ

Южнокорейското издание TheKoreanCarBlog разпространи снимки на новия салон на Hyundai Tucson. Интериорът учуди с архитектурата си на предните панели - оформлението на клъстера на мултимедийната истема и блока за клима-контрола се отличава от другите модели на групата Kia-Hyundai.

В повечето съвременни модели на Hyundai панелът с приборите и дисплеят на мултимедията са разположени на едно ниво, а климатичната установка се регулира с шайба. 

Новият Tucson обаче може да стане законодател на друга мода: в кросовуръите от четвърто поколение широкоформатният тъчскрийн на информационн-развлекателния комплекс се намира по-ниско от "приборите" в единен клъстър със сензорен блок за управление на клима-контрола.  

В богато оборудвания  Tucson ще има виртуален панел с прибори с 10,25-инчов екран, идентичен с този в Elantra, но за базовите коли се предвижда класически аналогови циферблати, стилизирани в стил BMW.

Между предния панел и централната конзола ще се появи ниша за безжично зареждане на устройства, USB и жак за 12V.

Привичният селектор на скоростите ще отстъпи мястото си на пулт с копчета, както е при актуалната Sonata.

Що се отнася до гамата на двигателите, то за Tucson от четвърто поколение е потвърден чисто нов бензинов 2.5-литров турбомотор от семейството Theta3, който ще работи в комбинация с 8-степенен автомат. 

Силовият агрегат ще стане базов за американския пазар. Освен това, всъдеходът ще бъде обзаведен с напомпана хибридна версия, необхдоима за пласирането на колата в Европа. 

Известно е, че освен нестандартния интериор, Tucson от четвърто поколение ще предложи на купувачите си си смел дизайн. Очаква се, че екстериорът ще бъде изпълнен в мотивите на концептуалната кола Vision T.

Вероятно, новият Tucson ще дебютира в края на 2020-а година, като кросоувър от моделната 2021-а година. Hyundai обаче може да отложи премиерата за следващата година заради негативните ефекти, свързани с пандемията от коронавируса. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • комбайнер
    04.05.2020 20:28
    коли много, пара няма! мутрите и ченгетата изсмукаха парите към тях, ние караме на къшей хляб.