Футболист си купи три коли за ден

  • 12.11.2019 15:33 /
  • 1798 /
  • 0
Футболист си купи три коли за ден

Бившият ганайски национал Кевин Принс Боатенг направи любопитно разкритие за годините, в които бе голяма звезда във футбола. Халфът в момента е част от Фиорентина, а преди това е играл в Тотнъм, Милан, Борусия (Дортмунд) и Барселона.

Боатенг призна, че периода му в Тотнъм е бил много тежък и по тази причина търсел щастието в материалните неща. И един ден си купил три коли наведнъж - Lamborghini, Hummer и Cadillac.

Крал потресе света с подаръците за своите жени ВИДЕО

“Преди не се отнасях към футбола като към работа. Бях идиот. Имах талант, но не полагах достатъчно усилия. Тренирах по един час, колкото да не е без хич. Отивах последен на стадиона и си тръгвах първи. Излизах с приятели. Имах пари и живеех като крал. Не ходех на фитнес", разказва Боатенг.

"Това, разбира се, се отрази на кариерата ми. Купих си три автомобила за един ден, когато бях в Тотнъм. Не играех, имах семейни проблеми, бях извън отбора. Търсех щастие в материалните неща: една кола те прави щастлив за седмица. Купих си три, за да бъда щастлив три седмици", продължава халфът.

Малко момиче реши най-големия проблем на всички автомобили

"Днес мисленето ми е коренно различно. Вече знам, че парите не могат да ти купят щастие”, завърши Боатенг.

КОМЕНТИРАЙ