Фотошпиони разсекретиха напълно новия MINI Cooper S СНИМКИ

  • 12.12.2021 10:50 /
  • 3643 /
  • 1
Фотошпиони разсекретиха напълно новия MINI Cooper S СНИМКИ

Очакваният нов електрически хечбек MINI Cooper S е бил заснет от шпиони. Това не е първият поглед към колата, но преди това тестовите екземпляри бяха виждани само в плътен камуфлаж. А сега електрическият автомобил е забелязан преди премиерата без ни най-малък камуфлаж.

Фотографиите са публикувани от потребител на Instagram с прякор wilkoblok. Съдейки по тях, новият автомобил е запазил характерните кръгли фарове, но LED графиката им е станала по-сложна. Радиаторната решетка също е променена, бронята е с по-изчистени линии, а капакът е пластмасов.

В задната част се виждат компактните фарове, обединени от тъмна лъскава лента. Отстрани на задното стъкло има аеродинамични ленти.

Opel представи стилното комби Astra Sports Tourer ВИДЕО

Заслужава да се отбележат и големият люк и новите джанти. Липсата на изпускателни тръби означава, че това ще е електрически автомобил.

Шпионите успяват да направят снимки не само на корпуса, но и на салона. Той е оборудван с кръгъл мултимедиен екран, поставен в центъра на предния панел.

Показаха турския кросоувър, създаден по заръка на Ердоган СНИМКИ

Под него се намира блок за управление на климатика. Пред предното стъкло е монтиран прожекционен дисплей, който замества цифровото арматурно табло.

Тапицерията е изработена от екологично чисти материали без използване на кожа. Все още няма информация за агрегата. Дебютът му е планиран за 2023 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Ето и СНИМКИ на автомобила с камуфлаж:

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Shrek
    12.12.2021 13:17
    Много шарен тоя Мини Куфар!