Фотошпиони заснеха на пътя очаквания мощен VW Golf R без камуфлаж СНИМКА

  • 01.02.2020 9:20 /
  • 47077 /
  • 3
Фотошпиони заснеха на пътя очаквания мощен VW Golf R без камуфлаж СНИМКА

След дебюта на стандартния хечбек VW Golf, трябва да изчакаме до появяването на спортния Golf GTI 2020. А след него ще дойде ред на най-новия Volkswagen Golf R. Но всъщност ние знаем предварително как изглежда той и ще ви покажем!

Очакваният в следващите месеци автомобил е видян близо до Барселона, а фотографията е публикувана в профил в Instagram. Лесно е да се види, че по някаква причина компанията се е отказала от това да замаскира корпуса. Навярно колата преминава пътни тестове в рамките на подготовка за модела към производство.

Volkswagen показа седан, базиран на Golf и на цената на Duster СНИМКИ

Но да не се използва камуфлажна лента все пак е доста смело решение. От друга страна, самият автомобилен производител може по този начин да стимулира интереса към VW Golf R 2020. Най-важното е, обаче, че дизайнът и детайлите на предстоящия спортен автомобил вече могат да бъдат видяни.

Volkswagen се сбогува с "костенурката" с емоционално ВИДЕО

Става въпрос за спойлера и разработения дифузор, който обаче е трудно да се разгледа поради ниското качество на снимката. Но забележими са двойните изпускателни тръби. Очаква се новият R да изглежда външно по-агресивен от предшественика си, както и по-динамичен от стандартния модел. Остава да изчакаме официалната премиера през лятото на 2020 година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Смешно е
    01.02.2020 20:44
    Audi A3 2011
  • Гошо
    02.02.2020 16:29
    Тва ли ви е тъпата снимка хаха ебаси и тъпаците сте само рейтинг търсите
  • какъв е тоя шит
    03.02.2020 20:57
    на нищо не прилича