Volkswagen се сбогува с "костенурката" с емоционално ВИДЕО

  • 03.01.2020 9:50 /
  • 3201 /
  • 0
Volkswagen се сбогува с "костенурката" с емоционално ВИДЕО

Компанията Volkswagen официално се сбогува с емблематичния модел Beetle ("Бръмбар"), станал известен като "костенурката", като пусна видео трибют, наречен The Last Mile (Последната миля).

Видеото показва основните етапи от живота на собственик на "костенурката", саундтракът към който е кавър версия на известната песен на Beatles Let It Be, изпълнена от ученици от музикалната школа Pro Musica Youth Chorus.

Анимационното видео, създадено съвместно с базираната в Ню Йорк рекламна агенция Johannes Leonardo, разказва историята на момче, чиито основни събития в живота му са свързани по някакъв начин с Volkswagen Beetle.

Трогателен жест! Volkswagen направи нещо удивително за тази собственичка на Beetle (СНИМКИ)

Героят на видеото израства, придобива собствено семейство, отглежда деца и накрая остарява. През това време светът вече се е променил: зелената енергия се развива и електрическите автомобили набират популярност. Трансформацията на индустрията се потвърждава от думите: „Там, където свършва един път, започва друг.“

Volkswagen Beetle е един от най-разпознаваемите автомобили в световната история. В класическа форма, без значителни промени в дизайна и конструкцията, той се задържа на конвейера и пазара 65 години, от 1938 до 2003 година.

Вижте как изглежда най-скъпият в света "Бръмбар" на Volkswagen (СНИМКИ/ВИДЕО)

През 1998 г. започна производството на New Beetle с двигател отпред. През 2012 г. на пазара излезе модел от ново поколение на платформата Jetta, а през есента на 2018 г. концернът Volkswagen реши да прекрати производството му. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ