Ето какво представлява кросоувърът на Renault за 7 хиляди долара ВИДЕО

  • 25.08.2019 8:50 /
  • 8111 /
  • 0
Ето какво представлява кросоувърът на Renault за 7 хиляди долара ВИДЕО

В бюджетния сегмент съществува напрегната конкуренция. Renault пусна нов евтин кросоувър, който  представлява много интересна новост, въпреки че засега е само за индийския пазар.

Renault Triber изглежда всъщност малко като микрован, който успешно се прикрива като кросоувър. Засега моделът е обявен за Индия, но вероятно на по-късен етап той може да бъде продаван и в други части на света. Автомобилът изглежда просто прекрасен за цената си! Изданието Autocar успя вече и да го тества.

Тестовият пилот отбелязва, че колата наистина изглежда много добре. Разбира се, дизайнът е въпрос на вкус. Но никой не може да оспори факта, че за 7 хиляди долара кросоувърът Renault Triber изглежда невероятно.

Разбира се, автомобилът не е голям. Дължина / ширина / височина - 3 990/1 739/1 643 мм с междуосие 2 636 мм. Задвижването е предно, а просветът е 182 мм.

Обновeният Renault Duster: СНИМКИ и всички изменения

В салона предсказуемо е спестено от материалите. Но всичко изглежда модерно и не е и толкова евтино. Колата има красиви прибори и много отделения за съхранение на малки неща. В допълнение има мултимедия с поддръжка за Android Auto и Apple CarPlay! Като цяло колата се възприема много добре.

Силната страна на модела е практичността. На двата задни реда на седалките е комфортно дори за възрастни пътници, като дори на третия ред има достъп до USB. Фантастично! Минималният обем на багажника е 84 литра, но ако оставите само два реда седалки, този обем ще се увеличи до 625 литра.

Евтиният Renault City K-ZE бе представен официално (СНИМКИ)

Литровият трицилиндров бензинов двигател развива 72 к. с. и е оборудван с 5-степенна ръчна или автоматична скоростна кутия. Има прогнози, че новият кросоувър буквално ще взриви индийския пазар. Може би това ще ускори появата на Renault Triber 2020 в другите страни? /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

КОМЕНТИРАЙ