Евтиният Renault City K-ZE бе представен официално (СНИМКИ)

  • 18.04.2019 10:50 /
  • 10389 /
  • 0
Евтиният Renault City K-ZE  бе представен официално (СНИМКИ)

Компанията Renault представи на автомобилното изложение в Шанхай серийната версия на своя електрически компактен автомобил, наречен City K-ZE, за когото още преди известно време обещаха да има атрактивна цена и да бъде изключително достъпен - около 7-8 хиляди долара.

Няма изненади на външния вид: Renault City K-ZE има много общо с индийския модел Kwid, на платформата на който е построен. 

Renault показа eлектромобил за $8000 (СНИМКИ)

Renault наричат City K-ZE висок хечбек - неговият просвет е 150 мм. Междуосието от 2423 мм обещава доста просторен салон. Renault твърди, че моделът е лидер на сегмента по този показател. Багажникът има вместимост 300 литра.

Обновeният Renault Duster: СНИМКИ и всички изменения

Въпреки, че на автомобилното изложение в Шанхай, Renault представи готовия за серийно производство автомобил, все още нищо не е известно за силовата му установка. В същото време все пак прессъобщението на Renault съобщава за възможността за зареждане на батерията от 0% до 80% само за 50 минути.

Когато Renault City K-ZE ще се появи на пазара, с какви агрегати и каква ще бъде точната цена на модела - ще стане ясно по-късно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ