Ето как разбиха суперкола за 2 млн. долара ВИДЕО

  • 27.09.2019 10:50 /
  • 2686 /
  • 0
Ето как разбиха суперкола за 2 млн. долара ВИДЕО

Краш тестовете на суперавтомобилите са доста редки. От време на време видеозаписи от такива изпитания попадат в мрежата, въпреки че самите автопроизводители често не бързат да ги публикуват.

Но от хърватската компания Rimac не се уплашиха и показаха разбитата суперкола C_Two. На кадрите са заснети пет различни краш тестове и това е само част от обширна програма от изпитания.

Rimac C-Two успешно е преминал всички краш тестове. Хърватският електромобил има изключително здрав карбонов монокок и затова водачът и пътникът са добре защитени.

Припомняме, електрическата суперкола Rimac C-Two  е най-мощният автомобил в света (от тези, които се произвеждат серийно). Неговите четири двигатели развиват 1914 к. с. и имат въртящ момент от 2300 N m.

Korres P4: Гръцката изумителна суперкола СНИМКИ

Спортният електромобил ускорява до 100 км/ч за 1,97 секунди, а до 300 км / ч за 11,8 секунди. Максималната скорост е 412 км / ч. Общо 150 бройки от C-Two ще бъдат пуснати на цена от 2 милиона долара.

Най-скъпата суперкола McLaren изгоря по време на тестове (ВИДЕО)

За тези, които обичат красивите хиперколи, процесът на краш тестовете на този автомобил може да изглеждат трудни за разбиране като се има предвид и изумителната цена. За съжаление не може да се мине само с компютърни симулации. Освен това производителят Rimac е заинтересован да направи автомобила наистина безопасен./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ