Ето как изглежда най-страхотният и непробиваем Мercedes G-class в света ВИДЕО

  • 15.03.2020 10:20 /
  • 23673 /
  • 1
Ето как изглежда най-страхотният и непробиваем Мercedes G-class в света ВИДЕО

Поради своята бруталност и ъгловатост, Мercedes G-class стои обособено в сегмента на всъдеходите и се ползва с популярност популярен сред шофьорите от много години. Затова не е изненадващо, че много тунинг студиа обичат да доработват тези страховити коли. Сред тях е и немското ателие Mansory.

Специалистите от ателието са  били толкова завладяни от автомобила, че са решили именно на него да изпробват технологията „невидима броня“. Преди това Mansory не са се занимавали с подобни проекти и бронираният Mercedes-AMG G63 е тяхната първа такава модификация.

Колата е защитена според стандарта VPAM7 и сега може да издържи на обстрел от автомат „Калашников“ от разстояние 10 метра. Предлага се и версия с по-лека VPAM4 защита, която може да предпази от обстрел от малокалибрени оръжия.

Кои са особеностите на Mercedes-Benz G-Wagen от кортежа на Путин ВИДЕО

В допълнение към бронята, G63 e получи. модифициран каmdu, комплект с широк uf,mwi, преработена броня, карбонови елементи върху каросерията и диодни синьо-червени светлини зад решетката на радиатора. Интериорът на модела е изработен от бяла и кафява кожа и изглежда невероятно луксозен. Оборудването остава същото, подменено е само логото на фирмата.

Зрелищна офроуд гонка между Suzuki Jimny и Mercedes-AMG G63 ВИДЕО

Разбира се, за да се компенсира теглото на бронята, Mansory е модифицирал силовия агрегат на всъдехода. За поръчка са достъпни две версии на 4.0-литровия V8 битурбо двигател са на разположение. При първия, мощността е увеличена до 700 к.с. мощност и 950 Nm въртящ момент, а при втория - до 800 к.с. мощност и 1050 Nm въртящ момент. Ателието засега пази пази динамичните характеристики в тайна. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Чалгаp Кавалджиев
    16.03.2020 17:26
    Мяза на УАЗ-ка тоз таралясник