Екшън: Обезумял свещеник разби няколко автомобила на пътя ВИДЕО

  • 12.09.2021 11:50 /
  • 1475 /
  • 1
Екшън: Обезумял свещеник разби няколко автомобила на пътя ВИДЕО

На оживено шосе близо до село Чиганари в Чувашия, Русия, сивокос собственик на "Нисан" спира на пътя и без никаква причина се нахвърля с камък върху преминаващите автомобили.

Счупил е предните стъкла на два автомобила и е повредил капаците им. Шофьорът на третия автомобил излязъл от машината си, нахвърлил се на обезумелия старец, спрял го, а след това се обадил в полицията, информират световните издания.

"Полицията го отведе. Беше напълно извън себе си, като в същото време беше напълно трезвен", разказва очевидец на необичайния инцидент.

На мястото на инцидента пристигат не само полицаи, но и редовни психолози от Министерството на вътрешните работи. Изненадващо, но те не са открили нито състояние на опиянение, нито на психични отклонения, които биха могли да доведат до такова деструктивно поведение.

Вижте брутален инцидент с огромна перка за вятърна турбина на жп прелез ВИДЕО

Действията на мъжа, между другото, изобщо не се връзват с достолепната му възраст и с работата му. Оказало се, че той е свещеник от Алтай. Божият служител е разказал, че по пътя спонтанно е почувствал пристъп на агресия без да знае или да може да обясни причината за нея.

Доста интересно е, че нарушителят веднага е обезщетил пострадалите шофьори и те са се отказали от исковете и претенциите си. Поради това полицията не е имала основание да образува наказателно производство и свещеникът е бил освободен.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Путкин
    13.09.2021 0:26
    Прекалил е с новичока.